Malzemeler:

1-4 adet kuru yufka
2-3 su bardağı tavuk suyu
3-1 tavuk göğsü

Eskişehir Valiliği'nden test uçuşu uyarısı
Eskişehir Valiliği'nden test uçuşu uyarısı
İçeriği Görüntüle

Hazırlık:

1-Tavuk parçalara ayrılır ve isteğe bağlı olarak tamamen haşlanır.
2-Haşlanan tavuk suyu, kuru yufkaları ıslatmak için kullanılır. Yufkalar, tavuk suyu ile ıslatılır.
3-Islanan kuru yufkaların bir tanesi, yağlanmış bir tavaya yerleştirilir. Diğer iki yufka ise parçalanarak tavaya dizilir.
4-Tava ocakta çevrilerek yufkaların her iki tarafı da güzelce pişirilir.
5-Pişen yufkalar, servis tabağına alınır ve üzerine haşlanmış tavuk parçaları düzenlenir.

Muhabir: Sakarya Gazetesi