Posta'nın haberine göre, genellikle tatil yaparak zamanını geçiren ve bronz teniyle dikkat çeken moda ikonu Eda Taşpınar, Marakeş'teki tatilinde de şıklığı ve tarzıyla adeta göz kamaştırıyor.

Eda Taşpınar'ın Marakeş'te 'küvet' pozu olay yarattı

Her sene Yunanistan'ın ünlü eğlence adası Mikonos'ta tatil yapan Taşpınar, bu kez rotasını değiştirerek Fas'ın güzelliklerini keşfetmeye karar vermiş. Instagram hesabını aktif bir şekilde kullanan Taşpınar, paylaştığı fotoğraflarla ve hikayelerle takipçilerine tatilinden kesitler sunuyor. Son olarak paylaştığı küvet fotoğrafıyla dikkatleri üzerine çeken Taşpınar, tatilinin keyfini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşıyor.

Banyo

44 yaşındaki güzelin küvette banyo yaptığı anlar, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı ve birçok kullanıcı tarafından beğeni ve yorumlarla karşılandı. Eda Taşpınar'ın tatil maceraları, hayranları tarafından ilgiyle takip ediliyor.

Yatakta verdiği pozla sosyal medyayı salladı! Yatakta verdiği pozla sosyal medyayı salladı!

Eda Taşpınar kimdir, kaç yaşındadır? Eda Taşpınar'ın sevgilisi kim?

Eda Taşpınar kimdir?

Eda Taşpınar 1 Mayıs 1980 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Eda Taşpınar’ın babası Teoman Taşpınar, Moda Deniz Kulübü’nün başkanıdır. Eda Taşpınar’ın İsveç asıllı annesi Suzan Yontundur. Türkiye’nin ilk Türk heykelcisi ve Atatürk’ün heykeltıraşı Kenan Yontun, Eda Taşpınar’ın dedesidir. 11 yaşındayken ailesiyle birlikte Miami’ye yerleşti. Boca Raton’da 2 yıl okuduktan sonra Türkiye’ye döndü ve eğitimine Robert Koleji’nde devam etti. Ancak son senesinde ayrıldı. London College of Fashion’da bir yıl eğitim aldıktan sonra Central School of St.Martins’de de moda eğitimi almaya başladı.

Eda Taşpınar kimdir? Eda Taşpınar kaç yaşındadır, mesleği nedir?

Okul bitince bir sene daha Londra'da kalıp sonrasında İstanbul’a geri döndü. Londra’da Central School of St. Martins’de okurken dünyaca ünlü markalarla çalışan Eda Taşpınar, eğitimi sonrası ayakkabı ve çanta tasarlamaya başladı.

Sosyal medya fenomenine 'cinsel terapi' cezası Sosyal medya fenomenine 'cinsel terapi' cezası

Eda Taşpınar: Tatlım, ben evdeyim! - Haberlobi - Trabzon, Trabzonspor, son  dakika haberler

Sosyal medya fenomenine 'cinsel terapi' cezası Sosyal medya fenomenine 'cinsel terapi' cezası

Eda Taşpınar, 2012 yılında kendi adını taşıyan markası altında güneş yağları, atkuyruğu bitkisi şampuanı ve vücut şampuanı, doğal at kılı fırçası gibi kozmetik ürünleri Türkiye çapındaki kozmetik zincir ve eczanelerde piyasaya sürdü.

Kaynak: Haber Merkezi