Tarihinde ilk kez TFF 3. Lig’de mücadele eden  Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü, önemli başar başarı daha elde ederek yer aldığı  2. Grupta adını Play-off yazdırdı. Son hafta mücadelesinde Hacettepe 1945 ile deplasmanda karşılaşan Mavi Beyazlı ekibimiz,  90+12'nci dakikada Emirhan Subaş'ın  kaydettiği golle rakibini 1-0 mağlup etti. Bu sonuçla birlikte, 28 haftada 39 puana ulaşan Anadolu Üniversitesi futbol takımı  play-off'ta mücadele etmeye hak kazanırken,  Ankara ekibi  Hacettepe 1945 ise Bölgesel Amatör Lig'ine (BAL) düştü.

Rakip Karşıyaka

Play-off biletini cebine koyan Anadolu Üniversitesi’nin Play-Off  turundaki rakibi ise normal sezonu 25 puanla 3.sırada bitiren Karşıyaka oldu. 2 Mayıs Perşembe günü  Alsancak Mustafa Denizli Stadyumu’nda saat 20.00’de  oynanacak olan maçı kazanan ekip Play-Off’ta bir üst tura yükselecek. 

Tekvandoda başarı gururu Tekvandoda başarı gururu

Küme düştüler

TFF 3. LİG 2. Grup'unda zirveyi ilgilendiren diğer maçta Batman Petrolspor deplasmanda Turgutluspor'u 3-2 ile geçerek, diğer maçların sonucuna bakmaksızın TFF 2. Lig'e yükselirken, Eynesil Belediyespor ile Sapanca Gençlikspor da Hacettepe 1945 ile küme düştü.
 

Kaynak: Haber Merkezi