Eskişehir temsilcisi, yoğun antrenman programının yanı sıra Manavgat Belediyespor ve Yalova ile oynayacağı hazırlık maçlarıyla eksiklerini görme fırsatı bulacak.
EKSİKLERİNİ GÖRDÜ
Hafta sonu verilen iznin ardından 24 Ağustos Pazartesi günü yeniden toplanan Anadolu Spor, saat 17.00’de Anadolu Üniversitesi Sahası’nda gerçekleştirdiği antrenmanla çalışmalarına devam etti. Teknik heyet yönetiminde yeni sezona hazırlanan ekip, 25 Ağustos Salı günü saat 17.00’de Afyon Kamp Tesisleri’nde Manavgat Belediyespor ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Teknik ekip bu mücadelede oyuncuların son durumunu görürken, takımın lig öncesindeki oyun düzenini de değerlendirme fırsatı bulacak. Karşılaşma Kanal Manavgat’ın Facebook hesabından canlı olarak yayınlanacak.
YALOVA İLE OYNAYACAK
Manavgat Belediyespor karşılaşmasının ardından hazırlıklarına ara vermeden devam edecek olan Eskişehir temsilcisi, 27 Ağustos Perşembe günü bir kez daha Afyon Kamp Tesisleri’nde sahaya çıkacak. Anadolu Spor bu kez Yalova ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. Yeni sezon öncesindeki hazırlık karşılaşmalarını en iyi şekilde değerlendirmek isteyen ekip, antrenman ve maç programıyla lige hazır hale gelmeyi hedefliyor.





