Adıyaman’ın Besni ilçesinde yaşanan olay, kamuoyunda büyük infial yarattı. Edinilen bilgilere göre, boyacılık yaptığı öğrenilen Ahmet Sarı ile eşi Selvi Sarı ve bacanağı Muharrem Arslan arasında çıkan tartışma kısa sürede büyüdü. Tartışmanın şiddetlenmesi üzerine Ahmet Sarı, tabancayla eşi ve bacanağına ateş açtıktan sonra olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine adrese sevk edilen polis ve sağlık ekipleri, Selvi Sarı ile Muharrem Arslan’ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Eskişehir’de panik yaratan ihbar: Öldü sandılar!
Eskişehir’de panik yaratan ihbar: Öldü sandılar!
İçeriği Görüntüle

Zanlı Kaçtı, Otelde Yakalandı

Cinayetlerin ardından kaçan şüphelinin izini süren güvenlik güçleri, Ahmet Sarı’nın motosikletle Gölbaşı ilçesine gittiğini tespit etti. Burada bir otele yerleştiği belirlenen zanlı, polis ekiplerinin düzenlediği operasyonla yakalandı. Besni İlçe Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Sarı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Adıyamanda Öldürülenler 321740

İfadesi Ortaya Çıktı

Emniyette verdiği ifadede olay gününe ilişkin detayları anlatan Ahmet Sarı, evlerinin tadilatı için eşinden yardım istediğini, ancak eşinin işe gitmesi nedeniyle aralarında tartışma yaşandığını söyledi. Tartışma sırasında eşinin bağırması üzerine bacanağı Muharrem Arslan’ın eve geldiğini belirten Sarı, kendisine yönelik ağır sözler sarf edildiğini iddia etti. Bu sözler üzerine öfkesine hakim olamadığını ifade eden zanlı, ahırdan aldığı tabancayla eşine ve bacanağına ateş ettiğini kabul etti.

E S I V E B A C A N A G I N I O L D U R D U K T E N S O N R A C O R B 1071751 318022 141221

Cinayet Sonrası Soğukkanlı Davranış

İfadesinde, olayın ardından evden ayrıldığını belirten Ahmet Sarı’nın, motosikletiyle Gölbaşı ilçesine gittiği ve burada bir çorbacıya girerek çorba içtiği öğrenildi. Zanlının daha sonra konakladığı otelde yakalanması, olayın vahametini artırdı. Güvenlik kaynakları, soruşturmanın çok yönlü sürdürüldüğünü bildirdi.

Soruşturma Sürüyor

Yetkililer, olayla ilgili adli sürecin devam ettiğini ve cinayetin tüm yönleriyle aydınlatılması için çalışmaların sürdüğünü açıkladı. Aile içi şiddetin geldiği boyut, bölgede endişe ve üzüntüye yol açtı.

Kaynak: Haber Merkezi