Erdal Şahbaz'dan Eskişehirspor başkanlığı için açıklama! Erdal Şahbaz'dan Eskişehirspor başkanlığı için açıklama!

Başkan Koca,  “Kadromuz da düşündüğümüz oyuncuların mevcut kulüpleriyle anlaşarak boşa çıkmalarını bekliyoruz” dedi. 
Bölgesel Amatör Lig'de şampiyonluk hesapları yapan Eskişehirspor’da, yönetim  alternatifli bir kadro kurmak adına dış transfer çalışmalarına devam ediyor.  Teknik Direktör Levent  Kartop’un raporu  doğrultusunda  çalışmalarını sürdüren Başkan Erkan Koca,  transfer de aceleci davranmadıklarını belirtti. 

yönetim-18

Birçok isim var

Ellerinde birçok futbolcu isminin bulunduğunu vurgulayan Koca, “kadromuza katmak istediğimiz oyuncular var. Hocamız Özelikle kanat ve orta sahaya birer oyuncu istiyor. Bizde bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Aceleci davranmıyoruz. Kadromuz da düşündüğümüz oyuncuların mevcut kulüpleriyle anlaşarak boşa çıkmalarını bekliyoruz. Amacımız Karakterli  ve teknik ekibimizin sistemine  uyacak oyuncuları kadromuza  katmak.  Transfer sürecinin bitmesine de yaklaşık 1 aylık süreç  var.  Onun için aceleci davranıp hata yapmak istemiyoruz” dedi. 

Yönetim-19

Rakip ayırt etmiyoruz

 Hafta oynayacakları Yunusemrespor maçına da değinen Başkan  Koca, “Biz rakip ayırt etmiyoruz. Her maçımıza final havasında çıkıyoruz. Yunusemrespor  şehrimizin güzide bir ekibi. Centilmence geçen bir karşılaşma olsun. Ama biz hedefimiz doğrultusunda bu maçı da kazanarak yolumuza devam edeceğiz” dedi. 
 

Kaynak: Haber Merkezi