Her hafta verdiği ücretsiz oyunlarla özellikle Türk oyuncuların gönüllerine adeta taht kuran Epic Games'in bu haftaki ücretsiz oyunu belli oldu. Pandemi döneminde verdiği oyunlarla büyük dikkat toplayan şirket, geçtiğimiz yıllarda büyük hayran kitleleleri bulunan Football Manager oyunları ve GTA serisinin uzun süre beklenerek büyük sükse yaratan oyunu GTA 5'i ücretsiz vermişti.

Steam'ın aldığı son kararla birlikte Kasım ayı içerisinde TL ile satışı durduracak olması sonrası Türkiye'deki müşteri portföyünü artırması beklenen Epic Games, bu haftanın ücretsiz oyunlarını belirledi. Epic Games Store'da 699 TL olan The Evil Within 2 oyunu, 2 Kasım saat 18:00'e kadar ücretsiz olarak kütüphaneye eklenebilecek. 


The Evil Within 2, Tango Gameworks'ün ürettiği ve Bethesda Softworks tarafından PlayStation 4, Windows ve Xbox One için piyasaya sürdüğü bir hayatta kalma korku oyunudur. 2017'nin Ekim ayında global olarak yayımlandı ve 2014 tarihli The Evil Within oyununun devamıdır.

Türksat 6A antenlerini ilk kez açtı Türksat 6A antenlerini ilk kez açtı

Diğer oyun Tandem

Epic Games'in bu haftaki ücretsiz oyunları arasında Tandem: a Tale of Shadows da yer alıyor. Epic Games Store'da 76 TL olarak fiyatlandırılan Tandem de 2 Kasım saat 18:00'a kadar ücretsiz olacak.

Tandem: a Tale of Shadow, bulmaca ve platform kategorilerinde 2021'de piyasaya sürülen bir oyun olup, normalde 76 TL fiyatla satışa sunulmaktadır. Bu tek oyunculu oyun, Thomas Kane adlı ünlü bir çocuğun gizemli bir biçimde kayboluşunu konu alıyor.

Editör: Sakarya Gazetesi