Görev Başındaki Personele Moral Ziyareti

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy; Vali Yardımcısı Ersin Emiroğlu, İl Jandarma Komutanı Erhan Demir ve İl Emniyet Müdürü Tolga Yılmaz ile birlikte 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Ziyarette, yılbaşı gecesinde görev yapan personelin yeni yılı tek tek kutlandı.

Çalışmalar Hakkında Bilgi Aldı

Vali Aksoy, merkezde alınan ihbarlar, yürütülen operasyonel süreçler ve acil çağrı hizmetlerinin işleyişi hakkında yetkililerden ayrıntılı bilgi aldı. 112 personelinin koordinasyon ve hızlı müdahale kabiliyetine dikkat çeken Aksoy, hizmetlerin vatandaşların huzur ve güvenliği açısından kritik önem taşıdığını vurguladı.

Eskişehir Yaş Sebze Meyve Balıkçılar ve Pazarcılar Odası'nda yeni dönem
Eskişehir Yaş Sebze Meyve Balıkçılar ve Pazarcılar Odası'nda yeni dönem
İçeriği Görüntüle

“Özverili Çalışmalarınız Takdire Şayan”

Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan Vali Aksoy, 112 personeline teşekkür ederek,
“Vatandaşlarımızın huzurunu, güvenliğini ve sağlığını sağlamak adına gece gündüz demeden büyük bir gayretle çalışıyorsunuz. Yeni yılın sizlere ve ailelerinize sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA