Son dakika haberi olarak paylaşıldı biz can savunucuların sitelerinde, “Ankara’nın Etimesgut ilçesinde, bir apartman dairesi önünde atılı halde bulunan kanepenin içinde, kafaları ve patileri kesilmiş 6 yavru kedi cesedi bulundu” şeklinde iç yakan bir haber. “Olayla ilgili soruşturma başlatıldı, hayvanseverler, suçluların en kısa sürede yakalanması için sürecin takipçisi olacaklarını belirtti” şeklinde bitiyor paylaşım.
     Kim, hangi sapkın zihniyetli insansı yaratıklar yapmış olabilir bunu? Elbette çok sayıda duyarlı yüreğin infialine neden oldu bu haber. Çok kısa süre sonra bir başka paylaşımla içimize az da olsa su serpildi; Etimesgut’a yeni seçilen, çiçeği burnunda başkan Erdal Beşikçioğlu’nun mesajıydı bu. Beşikçioğlu bu olayın takipçisi olacağını belirterek,  “İstasyon Mahallesi Villa Parselleri 2360 sokaktaki bir apartman bahçesinde meydana gelen olayı derin bir üzüntü ile öğrendim. Etimesgut Belediyesi olarak, bu tür insanlık dışı eylemlerin tekrarlanmaması için gerekli adımları atmaya kararlıyız. Her bir canlımızın haklarını korumak bizim önceliğimizdir. Bu tür insan vicdanına aykırı davranışlara karşı sıfır tolerans politikası izleyeceğimizi ve bir sokak evcilimizin canlarını korumak için gerekli adımları atacağımızı taahhüt ediyoruz. Bu olayın takipçisi olacağımı bilmenizi isterim. İlçemizin huzur ve güvenliği için çaba sarf etmeye devam edecek, sokak evcillerimizin güvenliği ve refahı için elimizden geleni yapacağız” şeklinde bir açıklamada bulunmuş.
     Sayın Erdal Beşikçioğlu! Duyarlılığınız elbette bizleri mutlu etti, olayın faillerinin ortaya çıkartılmasını dört gözle bekliyor, sahipsiz canlar için güzel işlere imza atacağınıza inanıyor, sanatçı kimliğinizin canlarımızın yanında olacağı inancımızı pekiştireceğini umut ediyoruz.
     Sevgili okurlarım! Keşke çok güzel haberlerle bayramınızı kutlayabilseydim, ama işte bu yaşanan iç acıtıcı haberi paylaşmadan olmazdı, bağışlayın lütfen ve güzel günlere umudumuzu yineleyerek, güzel, bahar tadında bir bayram geçirmenizi diliyorum.