Es-Es'te gözler kongreye çevrildi Es-Es'te gözler kongreye çevrildi

Eskişehirspor, şampiyonluk parolasıyla  başladığı sezonda  sonunu getiremedi. Siyah Kırmızılılar, özelikle şampiyonluk yolunu açacak final maçlarını kaybetti.  Diğer Eskişehir takımları  olan Yunusemrespor,  Demirspor’un yanı sıra  Kırşehir Gençlik önünde alınan farklı galibiyetler aldatıcı oldu.  Asıl kazanılması  gereken Polatlı,  Alaplı,  Karadeniz Ereğli, Gölbaşı, gibi final mücadelelerinde adeta hüsran yaşadık.  Bu süreçte futbolcuların   tam anlamıyla takım olgusunu sahaya yansıtamaması şampiyonluk umutlarımızın tükenmesine neden oldu. 

Rekor kırıldı

Eskişehirspor yönetimi de, sezon öncesi yeni bir kadro oluşturdu. Lig başlamadan 25, devre arasında ise 9 transfer yaparak rekor kırdı. Büyük bütçeler harcanarak  kurulan kadro da  sezon içinde beklentileri karşılayamadı. Bu süreçte bazı oyuncular ise forma şansı bulamadan ya  takımından gönderildi yada ayrıldı.  

4 farklı teknik adam

Gerek kadro planlamasında, gerekse oyun olarak  istikrarı bir türlü yakalamayan Eskişehirspor’da, 4 ayrı teknik adam görev yaptı. Her gelen teknik adam farklı 11 arayışları içerisine girdi. Ancak ne yazık ki ideal bir kadronun bir türlü oluşturulamaması bize pahalıya mal oldu. Gelinen süreçte Eskişehirspor, büyük hedeflerle başladığı bir sezonu daha hüsranla bitiriyor.
 

Kaynak: Haber Merkezi