Anadolu Üniversitesi'nde Karşıyaka maçı sonrası değerlendirme Anadolu Üniversitesi'nde Karşıyaka maçı sonrası değerlendirme

Siyah Kırmızılı taraftar, Ligin ilk ayrısında yine takımın peşinde 3000 km yol yaparak sevdasının yanında oldu. 

Eskişehirspor taraftarları,  iyi günde olduğu kadar kötü günde de sevdasının yanında olmaya devam ediyor. Şimdilerde Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden   ve sezonun ilk yarısını 29 puan lider tamamlayan  takımından şampiyonluk bekleyen taraftarlar adına açıklamada yapan ETB  Başkanı Murat Diri, “Tarihimiz boyunca defalarca yenildik küme düştük. Bunların hiçbirinde hiç kimse diyemez ki Es-Es taraftarı da küme düşmüştür. Yalnız Kurulduğumuz günden bu yana ilk defa Amatör  lige düştük. Düştük ama asla vazgeçmedik” dedi. 

3000 km yol

Ligin ilk ayrısında yine takımın peşinde 3000 km yol yaptıklarını dile getiren Diri, “Devre arasına kadar Eskişehirsporumuzun peşinde yine yaklaşık 3000 km yol yapmışız. Binlerce kişi Armamızın gittiği her yerde onun sesi olmuşuz. Pankartımızı asmışız. Bize yakıştığı gibi adını misafir tribünü koydukları ama biz içinde olunca ev sahibi olduğumuz o koltukları hep doldurduk” dedi.

Terk etmedik

Armayı asla terk etmediklerini vurgulayan Diri, “Bu süreçte bir çok kişi vazgeçti. Ancak şartlar ne olursa olsun yine bizimle beraber mücadele eden birileri oldu. Tabi ki BAL Ligi’ne düştük diye birileri "yenisi kurulsun" dedi. Ama bizler satmadık armamızı, terk etmedik Anadolu yıldızını kaderine, olmayana karalar bağlamadık. Herkesin diline doladığı ama amatöre düştüğünde yenisini kurduğu veya hülle yaptığı günümüzde "sokakta oynasın kaldırımda destekleriz" sözünün sadece sanalda olmadığını gösterdik” ifadelerine yer verdi. (Spor Servisi)
 

Editör: Sakarya Gazetesi