Eskişehir için aralıklı sağanak yağış uyarısı Eskişehir için aralıklı sağanak yağış uyarısı

Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, tebrik ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor. Son olarak Eskişehir Genç İş İnsanları Derneği (ESGİAD) Başkanı Ulaş Entok ve yönetim kurulu üyeleri, Başkan Ünlüce ile Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda bir araya geldiler. 31 Mart Yerel Seçimlerinde gösterdiği başarı dolayısıyla Ünlüce’yi kutlayan Ulaş Entok, “Eskişehir’in ilk kadın büyükşehir belediye başkanı olarak sizleri burada görmekten mutluluk duyuyor, görevinizde üstün başarılar diliyoruz.” dedi.

Türki̇ye’ye Örnek Olacak İmza (7)

Entok daha sonra Eskişehir Genç İş Adamları Derneği isminin Eskişehir’in bir kadın büyükşehir belediye başkanı olması ve yönetim ile üyeler arasındaki kadınların da hassasiyetinin göz önüne alınarak derneğin isminin Eskişehir Genç İş İnsanları Derneği (ESGİAD) yapılmasını kararlaştırdıklarını belirtti. Entok, imzalanacak protokol ile Başkan Ünlüce’yi kurulacak kadın biriminin onursal fahri üyesi olarak görmekten mutluluk duyacaklarını belirtti.

Türki̇ye’ye Örnek Olacak İmza (8)

Başkan Ünlüce de Entok ve ekibine zarif düşünceleri dolayısıyla teşekkür ederek, “İmzaladığımız Hakkaniyet Protokolü çerçevesinde de dernek bünyesinde kurulacak kadın birimi, iş insanlarının kadın istihdamını desteklemesi konusunda çalışmalar yürütecek. Böylesine naif bir inceliğe imza atan ESGİAD Başkanımız Ulaş Entok ile yönetimini kutluyor, kurulacak kadın biriminin onursal fahri üyeliği için de kendilerine teşekkür ediyorum.” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi