Fatih Dönmez'den tasarruf paketi açıklaması Fatih Dönmez'den tasarruf paketi açıklaması

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, seçim sonuçlarını değerlendirmek için Eskişehir’e geldi. Yılmaz, seçim sonuçlarından memnun değiliz ifadelerini kullandı.

Milletimiz ne anlatmak istedi

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “31 Mart Yerel Seçimlerin sonuçlarından memnun değiliz. Bu seçimlerde milletimizi ne anlatmak istedi biz ne yapamadık bu sorular cevap bulmak için geldim. Bu seçim kampanyası boyunca mücadelesi için Nebi Hatipoğlu’na teşekkür ederim. Hiç gocunmadan etmeden nerede eksiğimizin olduğunu bütün netliği ile ortaya koymamızın şuan yapmamız gereken  en önemli şey olduğunu biliyoruz” dedi.

Gayretinizi eksik etmeyin

Yılmaz, “Önümüzde ki sürece bakacağız. 2024’ü takip eden süreçte 2028,2029 var. Biz aslında 2024 seçimlerine de 3 ay önce başlamadık. 2019’un seçim sonrasında başladık. 2029 ‘un hazırlığına bugün başladık bile. Belki benim bugün ki buradaki varlığımda önümüzdeki süreç için yapılacak olan hazırlıkların bir aşamasıdır. Teşkilatımıza teşekkür ediyorum gayretinizi eksik etmeyin. Moralinizi yüksek tutun. Temasınızı yükseltin” şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Merkezi