Polis memuru Süleyman Uğur Şahin, Polis Merkezi Amiri Başkomiser Kamuran Üçgül ve Asayiş Şube Müdürlüğü Ekipler Amiri Komiser Gökhan Özer'i beylik tabancasıyla şehit etti. Adıyaman Cumhuriyet Başsavcılığı olayı detaylı bir şekilde araştırırken, katil polis memuru Süleyman Uğur Şahin'in ifadesine ulaşıldı.

Sabah gazetesinin haberine göre, olayın ardındaki nedenler karanlık bir tablo oluşturuyor. Şahin'in 300 bin lira tutarındaki parasını yatırım amaçlı kullanarak 2 milyon liraya kadar çıkardığı, ancak bu parayı kaybetme korkusuyla hareket ettiği ortaya çıktı. Şahin, mobil bankacılık uygulamasından paranın kaybolduğunu düşünerek önce adliyeye daha sonra da polis merkezine başvurdu.

Antalya’da 5,8 milyon liralık tütün dolandırıcılığına 8 gözaltı Antalya’da 5,8 milyon liralık tütün dolandırıcılığına 8 gözaltı

Katil zanlısı polis memuru ifadesinde, "Bankamatik arızalıydı, paranın çete tarafından dolandırıldığını düşündüm. Adliyeye gittim, Cumhuriyet Savcısı çok iyi davrandı, ifadeni alalım dedi. Hesabımdaki parayı korumak istiyordum. Telefonum virüs kapmıştı, fabrika ayarlarına çevirdim. Savcı ve Başkomiserin davranışları beni kuşkulandırdı. Tuvalete gidip tabancamı hazırladım, ardından Başkomiser'e ateş ettim" şeklinde konuştu.

Olayın ardından yapılan incelemelerde, katil zanlısının hesabında 2 milyon liraya yakın para bulunduğu ve paranın yatırımdan kazanıldığı belirlendi. Adıyaman Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından alınan ifadesinin ardından katil zanlısı tutuklanarak cezaevine konuldu.

Kaynak: Haber Merkezi