Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Kazım Kurt, ilk seçim iletişim ofisini Gültepe Mahallesi'nde açtı. Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, CHP Milletvekilleri Jale Nur Süllü, İbrahim Arslan ve Utku Çakırözer, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce, Eskişehir CHP İl Başkanı Talat Yalaz, Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı, Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe, CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Rahmi Çınar, eski il başkanları, partililer ve Gültepe Mahalle sakinleri katıldı.

Kazım Kurt’tan Miting Gibi Seçim Ofisi Açılışı (9)

Yoğun bir katılımın olduğu açılış töreninde, Başkanlar, vatandaş tarafından coşkuyla karşılandı. Miting havasında gerçekleşen açılış töreninde büyük bir coşku hakimdi.

Kazım Kurt’tan Miting Gibi Seçim Ofisi Açılışı (19)

Kazım Kurt, alkışlar ve “Halkçı Başkan” sloganları ile meşalelerle oluşturulan bir koridordan geçerek açılışın olduğu alana geldi. Program Yörükkırka Zeybek Ekibi’nin gösterisi ile başladı. Yörükkırka Zeybek Ekibi’nin oyununa başkanlar ve vekiller de eşlik etti. Yörükkırka Zeybek Ekibi’nin gösterisinden sonra konuşmalara geçildi.

Kaynak: Haber Merkezi