Hatipoğlu'ndan Eskişehirspor açıklaması Hatipoğlu'ndan Eskişehirspor açıklaması

26 Mayıs Pazar günü, çoğunluk sağlanamadığı takdirde 2 Haziran Pazar günü  seçime gidecek olan Eskişehirspor’da,  başkanlık için bir çok isim gündeme gelmeye devam ediyor.  En başta  gözler Odunpazarı Belediyesi Başkanı Kazım Kurt’a çevrilmiş durumda… Başkan Kurt destek vereceği bir liste için  çalışmaların arka planda devam ettiği ifade ediliyor. 

Sessizlik hakim

Bunun yanı sıra  Eskişehirspor’un eski yöneticilerinden Rıza Zeydan ve Murat Yıldız'ın ismi de başkanlık için gündeme geldi. Ayrıca şuan Vişnelikspor başkanlığını yürüten İş insanı  Ufuk Çelik’in de kulislerde isimi dolaşıyor.  Kulislerde isimleri başkanlık adayı için geçen isimler ise henüz sessizliğini koruyor.  

Kaos yaşanmasın

Camia da genel kurul süreci öncesi  yaşanacak gelişmeleri tedirgin  olduğu kadar ve heyecan içinde takip ediyor.  Daha önce yaşanan kaos ortamlarının bu seçime yansımamasını  isteyen  taraftarlar, 26 Mayıs Pazar günü yapılacak seçimin ilk oturumunda başkanın seçilmesini bekliyor. Aksi takdirde  uzayacak bir seçim dönemin Siyah Kırmızılı camiayı daha büyük çıkmazlara sürükleyeceği belirtiliyor. 
 

Kaynak: Haber Merkezi