Yatırım programına göre Eskişehir'in yollarıyla ilgili sorunların devam edeceğini belirten Arslan, “Eskişehir-Alpu-Mihalıççık yolu" için 2023 sonunda 138,3 milyon TL harcandığını, 2024 için 350 milyon TL ödenek ayrıldığını belirtti. “Ayrıca Eskişehir-Sakarıılıca-Mihalgazi yolu" için 2023'te harcama yapılmadığını, ancak 2024 için 115,5 milyon TL ödenek ayrıldığını söyledi.

Seçim müjdesi 

“AKP tarafından seçim öncesi müjde olarak duyurulan "Eskişehir-Seyitgazi (Kırka geçişi dâhil) yolu" için 2023 sonunda sadece 3.434 TL harcama yapıldığı, 2024 için ise iz bedeli olarak olan 10 bin TL ödenek ayrıldı” diyen Arslan, Hasanbey Lojistik Merkezi için ise yine iz bedeli olarak sadece 24 bin TL ödenek ayrıldığına dikkat çekti.

Halka karşı duyarsızlık 

Arslan konuya ilişkin yaptığı açıklamasında, AKP iktidarının Eskişehir'e ve şehrin sorunlarına duyarsız, kör, sağır ve dilsiz olduğunu belirtti. Ayrıca, uzun yıllardır çözülmeyen sorunlara rağmen iktidarın hemşehrilerin beklentilerine duyarsız kaldığını ifade ederek, seçim döneminde ise aday ve sözcülerin utanmadan ve sıkılmadan halkı kandırmaya çalıştığını dile getirdi.

Kaynak: Haber Merkezi