Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren  Eskişehirspor,  geride kalan haftada Kırşehir ekibini 3-0 ile geçerek zirve takibini sürdürdü.  Kritik bir haftayı daha   kayıpsız geçerek puanını 45’e yükselten Siyah  Kırmızılıları önünde oynayacağı 6 final  karşılaşması daha bulunuyor.  

Hedef 3.lig

 Zorlu lig maratonu sonunda şampiyonluk hedefine ulaşarak gelecek sezon tekrar profesyonel lige  dönmeyi hedefleyen Kırmızı Şimşekler, bu süreçte  6 maçın  üçünü  içerde,  diğer üçünü ise dış sahada oynayacak. 

Alaplı'ya gideceğiz

İlk etapta 24 Mart Pazar günü  grubun dişli ekiplerinden Alaplı Belediyespor’un konuğu olacak Kırmızı Şimşekler, bu  kritik seferden de zaferle dönerek seçim arasına moralli girmeyi planlıyor.  31 Mart  Yersel seçimler nedeniyle lige verilecek  yaklaşık 2 haftalık aranın ardından Es-Es bu defa, üst üste iki maçına taraftarı önünde çıkacak. Önce 7 Nisan Pazar günü Karadeniz Ereğli’yi  sahasında ağırlayacak olan ekibimiz ardından zirve mücadelesi verdiği Polatlı Belediyespor ile ölüm kalım maçına çıkacak. 

Es-Es'te gözler kongreye çevrildi Es-Es'te gözler kongreye çevrildi

Hataya yer yok

Siyah Kırmızılılar daha sonra sırasıyla  Gederespor ile deplasmanda, Çilimli Belediye ile içerde ve Ankara TKİ ile  tekrar deplasmanda oynadıktan sonra sezonu tamamlayacak. Siyah Kırmızılılar bu 6 final maçında hata yapmayarak   şampiyonluk hedefine ulaşmayı  planlıyor.
 

Kaynak: Haber Merkezi