Comedy Central, Sega’nın popüler oyun serisi Golden Axe’i animasyon dizisi olarak hayata geçirmeye hazırlanıyor. Mike McMahan ve Joe Chandler’ın yaratıcılığını üstlenen dizi, Matthew Rhys, Danny Pudi, Lisa Gilroy, Liam McIntyre ve Carl Tart gibi ünlü isimlerin seslendirecekleri karakterleri konu alacak.

İnsansız Nano Helikopter Türk ordusuna güç katacak İnsansız Nano Helikopter Türk ordusuna güç katacak

Golden Axe' Animated Series From Mike McMahan Set at Comedy Central

10 bölümlük

10 bölümlük dizi siparişi verilen yapım, Ax Battler, Tyris Flare, Gilius Thunderhead ve Hampton Squib isimli dört kahramanın, kötü dev Death Adder’a karşı Yuria krallığını kurtarmak için verdikleri mücadeleyi anlatacak. Tecrübeli savaşçılar Ax, Tyris ve Gilius bir kez daha ölümden dönmüş olan Death Adder’la yüzleşirken, deneyimsiz ama azimli Hampton Squib de onlara eşlik edecek.

1989 yılında

Sega’nın 1989 yılında piyasaya sürdüğü aksiyon oyunu Golden Axe, dört ana oyunluk bir seri haline gelmiş ve birçok yan ürünle de desteklenmişti. Oyunların sinema ve televizyon uyarlaması ise uzun yıllardır konuşulan bir projeydi ancak hiçbiri hayata geçemedi. Nihayet Comedy Central çatısı altında animasyon dizi formatıyla izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Golden Axe Animasyon Dizisi Uyarlaması Geliyor

Dizinin yaratıcıları Mike McMahan ve Joe Chandler, ilk bölümü birlikte yazacak ve yapımcı olarak görev alacaklar. Chandler ayrıca yürütücü yapımcı rolünü üstlenecek. Sega’nın üst düzey isimleri de projede yer alacak. Neal H. Moritz, Pavun Shetty, Toby Ascher ve animasyon stüdyosu Titmouse’un ortakları da yapımcılar arasında bulunuyor.

Kaynak: Haber Merkezi