Eskişehirspor, TFF 2. Lig'de yaşama savaşına devam edecek. Bana göre bu sezon genç oyuncuların performansı Siyah Kırmızılıların ligdeki kaderini belirlemiş olacak. Kaldı ki transfer tahtasının açılmaması yine genç futbolcuların kendilerini sahada görmesi adına önemli bir fırsat olacak. Umarım genç oyuncular camianın beklentilerini boşa çıkarmaz ve formanın hakkını mücadele ederek verirler.

****
Başkan Mehmet Şimşek ve ekibi görevi devralmasıyla birlikte şuana kadar olumlu işler yaptı. Özelikle Eskişehirspor'un geleceğine set koyan FİFA dosyalarına yoğunlaşan yönetimin bu süre zarfından önemli yol alması taktire şayan... Toko başta olmak üzere Bienvenu sorununu da çözen yönetimin diğer dosyaları da çözüp devre arasında transferi açmak için elini güçlendirmek istemesi doğru yolda olduğunu gösteriyor.

****
Son olarak katıldığı Tv Programında önemli açıklamalarda bulundu Başkan Mehmet Şimşek... Özelikle Eskişehir halkının Eskişehirspor'a küsmüş olduğu söylemi dikkat çekiciydi. Evet... Son dönemde Eskişehirspor ile şehir arasında  kopmuş bir bağ var...Bu kopmuş bağı yeniden bağlamak içinde bence şehrin önde gelen isimlerine büyük iş düşüyor... Tabi bunun diğer bir nedeni de pandemi diyebiliriz. Çünkü bu illet yüzünden tribünler boş kaldı, Eskişehirspor sevdalılarını da sevdiğinden kopardı...