Yaklaşık 1 sene sonra yüzümüz güldü nihayet...Bütün Eskişehir bir oh çekti...Neden mi? Bahsediyorum...Bandırmaspor mücadelesinden...Eskişehirspor, sonunda bu maçta şeytanın bacağını kırdı...İyi mücadele ettiği karşılaşmayı 2-1 kazanıp 34 maç sonra galibiyet hanesine yazdırdı...
***
Peki maçta Es-Es neleri iyi yaptı... En başta inandılar... Her hafta başımızı ağrıtan bireysel hatalar yapılmadı... Bunun üzerine birde iyi mücadele eklenince galibiyet geldi... Bu maçta özelikle iki isim ön plana çıktı... Birincisi çoğu kez eleştirilen Halil İbrahim Öner, ikinci de Cengiz Alp Köseer... İbrahim bu maça adete yüreğini koydu. Attığı gol ve kazandırdığı penaltıyla galibiyetin mimarı oldu. 18 yaşındaki kaleci Cengiz Alp ise yaptığı kritik kurtarışlarla Es-Es kalesinin gelecek yıllarda emin ellerde olduğunu gösterdi.
***
Son olarak Eskişehirspor, bugün karedeniz seferine çıkacak... Rakip şampiyonluk mücadelesi veren Samsunspor olacak... İşimiz kolay değil...Ama Es-Es bir sürprizde Samsunspor'a yapar mı? Dersiniz..Neden olmasın?