Antalya kampında ikinci yarı hazırlıklarına devam eden Eskişehirspor, ilk özel maçını dün, ligdeki rakibi Kırşehir Belediyesi ile oynadı. Fanatic Tours Kamp Tesisleri'ndeki mücadeleye Cengiz Alp Köseer, Eray Ertorun, Sezgin Coşkun, Bartu Göçmen, Muhammet Yahya Akbulut, Buğra Çağlıyan, Kaan Gaman, Tolga Yakut, Berkay Tanır, Göktuğ Kaan Ünüvar, Onur Arı ilk 11’i ile çıktı. İlk yarıya hızılı başlayan Siyah Kırmızılılar, 4 ve 10. dakikalarda Onur Arı'nın kaydettiği gollerle soyunma odasına 2-0 önde girdi.

GÖREV ALDILAR

İkinci yarıda Sezgin Coşkun, Eray Ertorun ve Göktuğ Kaan yerlerini Oğuzhan, Utku ve Eren’e bırakırken; 65. dakikada Bartu yerine Arda Okumuş ve 75. dakikada Kaan, Berkay, Onur Arı, Buğra ve Muhammet yerine Onurhan, Hasan Alp, Atilla, Ömer Faruk ve Cihangir oyuna girerek karşılaşmada süre buldular. 

FARKI ÜÇE ÇIKARDI

70. dakikada Muhammet Yahya Akbulut ile bir gol daha bulan Kırmızı Şimşekler skoru 3-0'a getirdi. Kırşehir ekibi  75. ve 80. dakikalarda Penaltıdan kaydettiği gollerle farkı bire indirse de oyunun son bölümünde skoru korumayı başaran Es-Es sahadan 3-2 galip ayrılan taraf oldu. (Spor Servisi)
 

Editör: ÜSTÜNER ÜNÜGÜR