LEZZETLİ ATÖLYE

06 Mart 2020 15:00
LEZZETLİ ATÖLYE

Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Uygulama Laboratuvarı’nda “Uzak Doğu Mutfağı ve Teppan Uygulamaları” atölyesi düzenlendi.

‘Dünya Mutfakları 2’ dersi kapsamında gerçekleştirilen etkinliğe konuk olarak katılan Uluslararası Gastronomi Kulübü Başkanı Şef Rüştü Ekmen, öğrencilerle tecrübelerini paylaştı. Uygulamalı olarak Uzak Doğu mutfağına ait yemeklerin yapıldığı atölyede öğrenciler, öğrendikleri teknikleri deneme fırsatı buldu. 

Yorumlar (1) / Onay bekleyen (0)

Yorumlar editör onayından sonra görünecektir.

Yorum Ekle

Cengiz

06 Mart 2020 22:05
Merak ettim şu uzak doğu mutfağını! Normal bir yiyecekleri var mı acaba insan yiyecek bunu insan diyebileceğimiz! Adamlar hareket eden herşeyi yiyorlar. Ama hep merak ettim! Gidenler oldu ama önceden tecrübeli oldukları için yetecek kadar yiyeceği buradan götürdüler! Sırf bu yüzden gitmek istemedigim bir yer uzak doğu. Belki de çok fazla önyargılıyım ama böyle. Biz geleneksel toplumuz çoğunlukla. Mesela Paris'te bile sütlaç yerim)).

istanbul escort

depolama şehirler arası nakliyat

evden eve nakliyat çeviri şehirler arası nakliyat ofis taşıma uluslararası evden eve nakliyat istanbul eşya depolama