LEZZET ŞÖLENİ

08 Eylül 2018 16:29
LEZZET ŞÖLENİ

12. Pişmiş Toprak Sempozyumu'nda dün Türkiye'nin farklı bölgelerine ait yemekler tanıtıldı. Etkinliğe katılanlar adeta lezzet şöleni yaşadı.

20 aşçı yarışacak

Bu yıl 6'ncısı düzenlenen '7 Bölge 7 Yemek' etkinliği dün yoğun katılımla gerçekleşti. Türkiye'nin farklı bölgelerinden gelen 200 aşçı hünerlerini sergiledi. Yemeklerini pişmiş kaplarda pişiren aşçılar yöresel yemeklerini tanıttı. Etkinlik Eskişehir'e ait çi börek ve Mihalıç güveciyle başladı.

Bizim için şevk

Türkiye Aşçılar Federasyonu Gençlik Kolları Başkanı Yılmaz Korkmaz etkinlik hakkında konuştu. Bu yıl etkinliğe Lokantacılar Odası'nın destek verdiğini belirten Kormaz "Türkiye'nin 7 bölgesinden seçtiğimiz yemeklerin sunumu yapılıyor. Bu bizim için şevktir" diye konuştu.

Yorumlar (0) / Onay bekleyen (0)

Yorumlar editör onayından sonra görünecektir.

Yorum Ekle